Szeretném Neked röviden bemutatni vállalkozásunkat. Tudnék írni magunkról 97 oldalt, de átgondoltam és kénytelen leszel megelégedni a legfontosabbakkal!

Családunk 1990 óta foglalkozik festék kereskedelemmel. Az eltelt idő alatt jelentős szakmai tapasztalatot gyűjtöttünk, szerénytelenség nélkül állítom, hogy nincs olyan festendő felület amivel ne találkoztunk volna. Szakmai kapcsolatainknak köszönhetően mind lakossági, mind ipari festésben otthon vagyunk.

Két üzletet üzemeltetünk: Móron a Wekerle Sándor utcában, Bicskén az országban egyedülállóan a Tesco üzletsoron találsz meg minket. A festékek mellett üzleteinkben hőszigetelő rendszereket, hidegburkolási termékeket is be tudsz szerezni nálunk. Móri üzletünkben gipszkartont, és hozzá tartozó szerkezeti elemeket is forgalmazunk. Igény esetén építőanyagokat is beszerzünk vásárlóink részére.

Értékesítő kollegáink folyamatosan tréningeken, továbbképzéseken vesznek részt, hogy felkészülten tudjanak megfelelni az elvárásoknak. Kollégáink nem csak festési, hanem lakberendezési tanácsokkal is segítenek Neked. Bízom benne, hogy ez a rövid bemutató felkeltette érdeklődésedet és hamarosan Téged is a Fess Festékszaküzletek elégedett vásárlói között köszönthetünk!

Jakab Géza