akciók, Cikkek

Mikor, meddig érdemes hőszigetelni?

Kecskemét, Széna Utca Vége, 4 X 2 Lakásos

Egy ház megfelelő hőszigetelése kulcsfontosságú kérdés, költséges beruházásnak tűnik, viszont már közép távon is megtérül a befektetés. A munka elvégzését érdemes szakemberre bíznunk és olyan minőségi anyagokat választanunk, mint például a Poli-Farbe komplex hőszigetelő rendszere. Egy jó hőszigetelési rendszer télen kint, nyáron bent tartja a hideget, megfelelő pára és légáteresztő képességgel rendelkezik. Sőt egy megfelelő kialakított homlokzati hőszigeteléssel a penész és alga

szaporodását is megakadályozhatjuk, ha nincs kialakult páralecsapódás, akkor a penész sem jelenik meg.  Vannak azonban olyan tényezők és tipikus hibák, amelyekre érdemes odafigyelni és elkerülni, annak érdekében, hogy tartós védelmet biztosítsunk otthonunknak. Az egyik ilyen sarkalatos kérdés a Mikor? és a Milyen hőmérsékletig? lehet végezni a munkát, íme a válasz:

Nem ajánlatos +25 °C felett vagy +10 °C alatti hőmérséklet esetén, csapadékos időben, erős szélben, ködös vagy magas páratartalmú időszakban munkát végezni. Jellemzően ősszel, érdemes néznünk az előrejelzéseket és nem sürgetni a szakembereket a munka befejezésével, hiszen az anyagok használatát, száradási időket nagyban befolyásolják a kültéri hatások és az is szempont, hogy a ház milyen fekvésű.

Kérje hőszigetelési árajánlatunkat az info@velunkfessen.hu email címen vagy a 06-30/993-6997-es telefonszémon.

Forrás:Poli-Farbe blog

Kecskemét, Széna Utca Vége, 4 X 2 Lakásos